Van Die Jongens

Dit zijn Van Die Jongens, links Antonie en rechts Reinier. Wij hebben allebei een ontwerp achtergrond en zijn beiden gefascineerd door de schoonheid van het dagelijks leven. Als Van Die JOngens streven wij ernaar om met de kracht van de eenvoud de dagelijkse sleur te doorbreken. Met een vleugje humor ontregelen wij de doodgewone dagelijkse patronen, die leiden tot ontmoetingen. 

Zo zijn wij bijvoorbeeld richting Marokko gaan fietsen op een tandem en gaan onderzoeken wat het begrip thuis betekent voor mensen in deze tijd. Een man die wij destijds hebben ontmoet in Gent vertelde dat het centrum van Gent meer als zijn thuis voelde dan zijn eigen huis. Dit was te danken aan de architectuur, d ekroegen en hij hield eigenlijk niet meer op over de schoonheid van deze stad. Dus wij besloten om te kijken of wij dit gevoel ook konden ervaren.

we stapten de kringloop binnen, kochten een woonkamer bij elkaar en in het hartje centrum van Gent bouwden wij deze huiskamer op. Wat leidde tot een middag vol ontmoetingen. Op een gegeven moment was het als een huisfeest midden in de stad. Kortom wij zijn gewoon Van Die Jongens.