Cor ten Cate

Mijn naam is Cor ten Cate en ik ben gespecialiseerd in de GGZ. Ik heb tientallen jaren ervaring in de zorg. De zorg wordt er niet gemakkelijker op met alle regels en bezuinigingen. Toch zie ik heel veel kansen in de toekomst. Daarom ben ik begonnen als franchisenemer van PIDZ in Zwolle. Omdat ik geloof dat er wel degelijk ontwikkeling mogelijk is in de zorg. 

PIDZ Zwolle zorgt voor een koppeling tussen ZZP’ers en zorgorganisaties. Het unieke, geavanceerde online PIDZ systeem biedt antwoord op personele knelpunten op een snelle en efficiënte manier. Qua kosten komt de inzet van ZZP’ers overeen met de kosten voor vaste medewerkers. Opdrachtgevers  kunnen o.a. zijn: verpleeg- en verzorgingshuizen, psychiatrie, verslavingszorg,  gehandicaptenzorg, thuiszorg, jeugdzorg en ziekenhuizen.

Wilt u informatie over het inzetten van ZZP’ers of wilt u ZZP’er worden? Bel of mail dan vrijblijvend naar onderstaand nummer of emailadres voor meer informatie. Ook  kunt u de website raadplegen: www.PIDZ.nl

PIDZ biedt een thuis voor zorgverleners. Een plek waar ze zich gerespecteerd voelen, ruggespraak kunnen houden, kennis opdoen en ervaringen delen. Ons systeem faciliteert hen en neemt hen werk uit handen. Dat maakt efficiënt en adequaat werken mogelijk en dat verbetert uiteindelijk de zorg. PIDZ maakt van zelfstandige ondernemers, zelfstandige zorgverleners.

Wij zien het als onze missie om de zorg verbonden te houden met de mensen die er werkzaam in zijn. Dat vraagt om een alerte houding, om continue betrokkenheid en échte liefde voor het vak. De zorg voor mensen kent geen kantooruren. PIDZ kan op ieder moment van de dag, daar waar een hulpvraag ontstaat een passend antwoord geven. Van een oplossing voor een complex zorgvraagstuk tot het vinden van een passende zorgverlener. PIDZ is altijd verbonden.

 

Bij Creative Tinkers zet ik mijn ervaring vanuit de psyschiatrie in. Samen met de andere Creative Tinkers nieuwe inzichten, kennis en kunde ontwikkelen zie ik als een grote uitdaging. Zo hebben wij de POW'er bedacht - Psychiatrisch Ondersteuner Wijk.