Anton Bardie

Ik ben Anton Bardie en heb reeds 39 verjaardagen gevierd. Vieren vind ik belangrijk. Ik ben geboren en opgegroeid in hartje Drenthe. Een plek waar ik rust en ruimte vind en waarschijnlijk nooit meer weg ga. Het is mijn thuis, net zoals voor mijn vrouw Angela en labrador Milow.

 

Ik ben een sociaal ondernemend verbinder. Ik zet daarom mijn drive, ervaring en kwaliteiten in op het snijvlak tussen het sociaal-maatschappelijke domein en de ondernemerswereld. Onderlinge verschillen tussen betrokkenen zijn voor mij een uitdaging. Ik voel me prettig in de rol als verbinder, activator en stimulator. Ik krijg kippenvel van mensen die ontdekken waar hun talent ligt en gaan vertrouwen op hun eigen initiatief en kunnen. Ik zie resultaat als een logisch gevolg van enthousiaste input. 


Ik werk altijd vanuit een positieve en enthousiaste grondhouding. Ik raak enthousiast en gedreven van mensen die in mogelijkheden denken en met nieuwe ongewone ideeën komen. Ik help mesen graag met het creëren en zichtbaar maken van waarde. Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen met het bedenken van nieuwe en creatieve verdienmodellen.

 

Ik geloof in betekenisvol ondernemen. Ondernemers die vanuit eigen wil, overtuiging en initiatief en in samenwerking met andere bedrijven, bestuurders en burgers zich willen inzetten voor een betere leefwereld.